Salutació de l'alcalde


Benvolguts i benvolgudes,

Benvinguts al web de l'Ajuntament de Bigues i Riells! 

En primer lloc, vull transmetre una afectuosa salutació als veïns i veïnes de Bigues i Riells del Fai, i alhora obrir les portes del nostre municipi a tots aquells que el vulgueu conèixer.

Bigues i Riells és un municipi de dos pobles: Bigues i Riells del Fai, amb 9.220 habitants, ubicat en un entorn privilegiat, envoltat de bosc i banyat pel riu Tenes. També amb una societat participativa, activa i molt oberta, que es distribueix entre els dos pobles, les seves urbanitzacions i els seus barris.

Tinc l'honor de representar el poble que m'acull des de fa gairebé 30 anys i, juntament amb els 13 companys i companyes de plenari, treballarem perquè les decisions que prenguem siguin sempre coherents i adreçades al benestar de les persones.


El lloc web de l'Ajuntament de Bigues i Riells és la nostra finestra al món, un aparador útil tant per al veí del municipi, com per al visitant, i també per a la pròpia administració. Hi trobareu informació que esperem que us ajudi a resoldre les vostres necessitats i a conèixer millor el nostre municipi i el seu funcionament.

Desitjo, doncs, que aquest espai d'informació, actualitat i tràmits esdevingui també un espai de comunicació que compleixi amb les vostres expectatives.
Us animo a navegar-hi, igual que us convido a passejar per Bigues i Riells, la millor manera de conèixer i admirar el nostre municipi.

Afectuosament,

Joan Galiano i Peralta
Alcalde de Bigues i Riells del Fai
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes