Salutació de l'alcaldeBenvolguts
benvolgudes,

Benvinguts al web de l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai!

En primer lloc, vull transmetre una afectuosa salutació als veïns i veïnes de Bigues i Riells del Fai, i alhora, obrir les portes del nostre municipi a tots aquells que el vulgueu conèixer.

Bigues i Riells del Fai és un municipi de dos pobles: Bigues i Riells del Fai, amb més de 9.000 habitants, ubicat en un entorn privilegiat, envoltat de bosc i banyat pel riu Tenes. També, amb una societat participativa, activa i molt oberta, que es distribueix entre els dos pobles, les seves urbanitzacions i els seus barris.

El lloc web de l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai que esteu visitant és la nostra finestra al món, un aparador útil tant per al veí del municipi, com per al visitant, i també per a la pròpia administració. Hi trobareu informació que esperem que us ajudi a resoldre les vostres necessitats i a conèixer millor el nostre municipi i el seu funcionament.

Desitjo, doncs, que aquest espai d'informació, actualitat i tràmits esdevingui també un espai de comunicació que compleixi amb les vostres expectatives.

Us animo a navegar-hi, igual que us convido a passejar per Bigues i Riells del Fai, la millor manera de conèixer i admirar el nostre patrimoni sociocultural i el nostre entorn. La nostra història diu que fa més de 12.000 anys que tenim vestigis de vida més o menys sedentària al nostre territori, aquest fet sumat al caliu de la nostra societat és la mostra perfecte que tenim una forta experiència en rebre visitants, us hi esperem per compartir el nostre entorn i la nostra riquesa com a pobles lliures i compromesos.

Afectuosament,
  
Joan Galiano i Peralta
Alcalde de Bigues i Riells del Fai