Assemblea Jove Pressupostos Participatius 2019

Data: Divendres 25/01/2019
Horari: 17.30 h
Lloc: Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues
Els Pressupostos Participatius de Joventut són una forma de decidir, entre tots els joves d'entre 12 i 29 anys que vulguin participar, com s'utilitzarà el 60% del pressupost que l'Ajuntament destina a activitats per a joves.
Des d'ara i fins al 18 de gener, els joves poden presentar les seves propostes a l'Espai Jove L@Cova. Es poden proposar activitats que tinguin un cost de fins a 1.200 euros. Els joves poden presentar una proposta, que hauran d'exposar i defensar davant de la resta de participants durant l'Assemblea jove del 25 de gener al Centre Cívic El Rieral de Bigues.

Després de les exposicions de les propostes, es farà un debat i una votació. Cada assistent podrà votar les propostes que consideri més interessants. Les activitats més votades seran les que s'acabaran realitzant durant l'any 2019, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut. Ara bé, és requisit imprescindible que les persones que presentin propostes col·laborin activament en l'organització d'aquestes.

La 2a edició dels Minipressupostos
Des de l'edició del 2018, els més joves del municipi també poden participar als Pressupostos Participatius de Joventut. D'aquesta manera, els joves de 12 a 14 anys empadronats a Bigues i Riells també poden presentar propostes de fins a 600€.


El 25 de gener, doncs, hi haurà dues convocatòries: a les 17.30 hores per a persones de 12 a 14 anys i una altra, a les 19.30 hores, adreçada a joves de 14 a 29 anys.


Les activitats guanyadores dels Pressupostos Participatius 2018
Dels Pressupostos Participatius de Joventut 2018 van sorgir set activitats guanyadores que s'han dut a terme aquest any: la 4a Rural Trail, una jornada feminista, el segon Fai Fest, l'Archerytag i en un pícnic electrònic (executades pels joves més grans); i la Holi Party i el torneig futbol sala (executades pels joves més petits).
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes