Exposició fotogràfica de Toni Barbany Bosch: diversitat

Data: Del 1/8/2019 al 31/8/2019
Horari: de dilluns a divendres de 9.30 a 14.30 h
Lloc: Centre Cívic de Riells del Fai
El dijous 1 d'agost a les 19.00 hores s'inaugura l'exposició fotogràfica de Toni Barbany Bosch anomenada diversitat, que podreu visitar fins al 31 d'agost al Centre Cívic de Riells del Fai. L'horari de l'exposició serà de dilluns a divendres de 9.30 a 14.30 hores (dissabtes i diumenges tancat).

Toni Barbany Bosch va néixer a Riells del Fai el 1948, al Molí de Can Camp. Des de molt jove es va sentir atret per la fotografia i va tenir la fortuna de viure la transformació de la foto analògica B/N a digital. La seva passió juntament amb la influència artística dels seus companys de carrera han fet que sigui el que és avui dia.

El motiu de l'exposició és mostrar un resum dels seus treballs durant els últims 5 anys, amb estils tan diversos com fotografia macro, bodegó, esportiu, retrat, fotografia creativa, street, etc.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes