Obra de teatre "Els Feréstecs"

Diumenge 9/07/2023
Data: Diumenge 9/07/2023
Horari: 19.00 h
Lloc: Teatre Auditori Polivalent
Preu: 8,00 €
Vine a gaudir de l'obra de teatre Els Feréstecs de la companyia Teatre Nacional del Tenes, podràs aconseguir la teva entrada a taquilla el mateix dia!
Sinopsi 

L'any 1760 Carlo Goldoni va estrenar a Venècia I rusteghi, una comèdia que volia posar de manifest les diferències entre un grup d'homes conservadors i tradicionalistes. Contraposats amb el d'unes dones, de mentalitat més oberta, racional i liberal.

Aquest xoc entre sexes, o més ben dit entre maneres d'entendre la societat s'ha mantingut al llarg dels segles i malgrat que certament ha evolucionat, encara resta tuf del..."aquí mano jo!"

Goldoni fa de la comèdia una eina de crítica social aguda i mordaç, aconsegueix "retratar" unes actituds i posicionaments de manera que de tan grotescos com es veuen queden despullats de cap justificació.
Aquesta és la gràcia de la comèdia en el teatre, descriure situacions o actituds generant rialles, però que ens fan reflexionar, aquesta és la gràcia d'Els Feréstecs.
Aquests Feréstecs, s'allunyen de la Venècia del segle XVIII per a situar-se en un lloc indeterminat dels Països Catalans de finals del segle XIX, perquè moltes vegades també ens comportem com uns feréstecs!

Fitxa tècnica

Raimon: Pere Prim
Margarita: Imma Casals
Llucieta: Gemma Parera Vilardebó
Victòria: Teresa Valls
Tomeu: Toni Casanovas
Ricardo: Ricard Martín
Salvador: Isidre Bonet
Quimet: Albert Ribera
Pep: Pere Bonet
Marina: Montse Brosa
Direcció: Josep Ciurans
So i llum: Josep Casals
Escenografia: Pere Bonet
Disseny gràfic: Isidre Bonet