10a edició del Passatge del Terror

26/10/2023
El 3 i el 4 de novembre, l'antic Espai Jove L@Cova es convertirà en l'escenari d'una pel·lícula d'Indiana Jones.

Reserva d'entrades
Torna el Passatge del Terror de Bigues i Riells del Fai organitzat per la regidoria de Joventut. Arriba la desena edició de l'acte que convertirà l'antic Espai Jove L@Cova en una pel·lícula d'Indiana Jones gràcies a la col·laboració d'una trentena de persones voluntàries.

Divendres 3 de novembre, es desafiarà els infants del municipi a entrar a les piràmides, i dissabte 4 de novembre, als adults.

La sessió infantil (de 6 a 11 anys) serà divendres de 19.00 a 21.30 hores.
La sessió adulta (a partir de 12 anys) serà dissabte de les 19.00 a les 21.30 hores i de les 23.00 a les 2.00 hores.

Les entrades tenen un cost de 2,00€ i es poden aconseguir anticipades a través de www.entrapolis.com.

Aquest és un dels esdeveniments més esperats per al jovent del municipi, tot i que és un acte intergeneracional, que aplega 1.000 persones any rere any. L'objectiu és oferir un acte atractiu i fomentar la implicació del col·lectiu jove.

 
 
En edicions anteriors, l'antiga Cova s'havia convertit en l'escenari d'una invasió alienígena, en un monestir, en un circ, en un psiquiàtric i en un hotel maleït, entre d'altres.

L'origen
El 2013 es va celebrar el primer Passatge del Terror de Bigues i Riells del Fai. Aquesta activitat va néixer com una iniciativa de la regidoria de Joventut, que va tenir tan bona rebuda que el jovent del municipi es va fer seva i la va presentar als Pressupostos Participatius de Joventut el 2015.

Des de llavors, l'activitat s'ha consolidat i actualment forma part de pressupost de Joventut com a acció estable i imprescindible, que ja acumula 10 anys d'història.

Aquell primer Passatge del Terror al Camí Fluvial, liderat pels dinamitzadors juvenils municipals, ha acabat sent un dels esdeveniments més esperats de l'any per les biguetanes i riellenques.