15 anys i bicampió de perxa

1/4/2019
El biguetà, Víctor León, ha guanyat el Campionat d'Espanya i el Campionat de Catalunya, en la categoria sub16, amb el CA Granollers.
Víctor León és un jove de Bigues i Riells i amb només 15 anys ha guanyat el campionat de perxa d'Espanya i de Catalunya amb el CA Granollers.

El 16 de març, va guanyar el XXXII Campionat d'Espanya Sub16 en Pista Coberta a Sabadell, amb un salt de 3,85 metres d'alçada. I, el 10 de març, el Campionat de Catalunya Sub16 en Pista Coberta, amb un salt de 3,70 metres, també a Sabadell.

Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells i regidor d'Esports, ha volgut transmetre el reconeixement de la regidoria envers l'atleta: "En Victor és un exemple i un orgull, perquè confirma que l’esport és una fase més en la formació de persones. Felicitats, Víctor, el teu futur només és a les teves mans".
 
Trajectòria

León ja va aconseguir grans fites les temporades anteriors. El període 2017-2018 es va erigir campió del Gran Premi de Salt amb Perxa Mataró CA Laietana, amb un salt de 3,65 a l'aire lliure. A més, va aconseguir el segon lloc al Campionat de Catalunya Sub16 en Pista Coberta, amb un salt de 3,30 metres.