15 de maig, Dia Internacional de les Famílies

15/5/2020
L'Ajuntament de Bigues i Riells s'afegeix a la jornada creada per Nacions Unides per destacar l'aportació que les famílies fan en l'educació dels infants i celebrar-ne la diversitat.
L'Ajuntament de Bigues i Riells s'afegeix a la celebració del Dia Internacional de les Famílies, avui 15 de maig, per destacar la seva tasca en l'educació dels infants i difondre la seva diversitat.

Des del Consistori es vol aprofitar aquesta jornada creada per les Nacions Unides per celebrar la diversitat familiar. A Bigues i Riells es vol reivindicar i visibilitzar les famílies LGTBI en un dia com avui.

Es tracta de retre homenatge a totes les famílies orgullosament diverses, actives i lluitadores. Malauradament, després de quinze anys amb una legislació que les empara sobre el paper, avui encara romanen invisibilitzades en molts àmbits i de moltes maneres.

 
 
Per aquest motiu, l'Ajuntament de Bigues i Riells s'afegeix a la reivindicació del tracte igualitari per totes les famílies, especialment quan registren els infants. Perquè tota família té dret a veure's representada quan omple un formulari, a les escoles, a la feina, als mitjans, a la sanitat i al carrer.

Mayte Escobar, regidora d'Igualtat, destaca el ferm compromís de l'Equip de Govern per la igualtat real: "Des d'un inici, des del primer moment, treballem per donar visibilitat a tots els col·lectius. Hem de poder estimar a qui vulguem i no podem deixar que les etiquetes ens limitin".

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Bigues i Riells manté un contacte directe amb el Col·lectiu LGTBI del municipi, per donar suport a qualsevol situació que es pugui presentar.