180 infants rebran ajuts socials d'estiu

18/8/2020
L'Ajuntament dona les beques de menjador escolar a través de targetes moneder per garantir l'alimentació infantil.
Garantir l'alimentació dels infants en situació d'especial vulnerabilitat: aquest és l'objectiu dels ajuts socials d'estiu que atorga l'Ajuntament de Bigues i Riells. Aquest 2020, les famílies rebran l'ajut en forma de tarjeta moneder per primer cop.

Des de la regidoria de Serveis Socials es concedeixen aquests ajuts econòmics per la compra d'aliments durant el període no escolar de l'estiu 2020. Les targetes s'adrecen als infants beneficiaris d'ajuts de menjador escolar del curs 2019-2020 i a les famílies amb situacions de vulnerabilitat com a conseqüència de la crisi generada per la COVID-19.
 
 
Aquests ajuts volen garantir l'alimentació infantil. Per això, aquestes targetes d'ajuts socials estan destinades, únicament, a la compra d'aliments. Només se'n podrà fer ús en establiments comercials autoritzats nacionals, destinats exclusivament al sector de l'alimentació (supermercats, hipermercats, botigues d'alimentació, etc.) que admetin aquest mitjà de pagament. Les targetes tindran vigència fins al 30 de novembre del 2020.

La setmana que ve s'informarà totes les persones beneficiàries, telefònicament, de com i quan poden passar a recollir les targetes a Serveis Socials. Es donarà cita prèvia seguint els protocols i mesures de seguretat establerts.