180è aniversari del naixement de Maria de Bell-lloc

13/10/2021
La biblioteca organitza quatre rutes literàries per retre homenatge a l’escriptora i poetessa vinculada a Bigues i Riells del Fai.

Inscripció a les rutes.
El 17 d’octubre, l’1 de novembre, el 21 de novembre i el 4 de desembre es podran recórrer els escenaris que van servir d’inspiració i van protagonitzar l’obra de Maria de Bell-lloc.

Enguany se celebren 180 anys del naixement de la poetessa i escriptora vinculada a Bigues i Riells del Fai i la biblioteca li ha volgut retre homenatge a través de quatre rutes literàries.

El consistori anima a participar d’aquestes activitats que no serien possibles sense la col·laboració de l’experta en la figura de l’autora, Núria Bellavista, i el GEBRACB, responsable dels recorreguts.

Cicle de rutes literàries

Can Maspons i la Torre. Diumenge 17 d' octubre. Sortida des del Centre Cívic i Cultural El Rieral a les 9.45 hores. Dificultat baixa.


 

 
Les Barbotes i el Turó de Bigues. Dilluns 1 de novembre. Sortida des del l Centre Cívic i Cultural El Rieral a les 9.45 hores. Dificultat baixa.

Riells del Fai i Vallderrós. Diumenge 21 de novembre. Sortida des del Centre Cívic de Riells del Fai a les 9.45 hores. Dificultat baixa.

Sant Miquel del Fai. Dissabte 4 de desembre. Sortida des de l’aparcament del Regasol (situat a la cruïlla dels carrers Mossèn Jaume Plans i Sant Vicenç, a l’entrada sud de Riells del Fai). Dificultat moderada.

Caldrà realitzar la inscripció prèvia a través de la plataforma www.entrapolis.com.

Totes les rutes seran matinals i comptaran amb un suport d’audioguia, enregistrat ad hoc per l’ocasió.