La 1a cursa popular infantil de Bigues i Riells

4/10/2018
Aquest dissabte 6 d'octubre, els infants de primària del municipi podran córrer i gaudir d'activitats lúdiques als Camps de Can Pruna.


Aquest dissabte 6 d'octubre, els Camps de Can Pruna seran l'escenari de la primera cursa popular infantil de Bigues i Riells. Els nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària estan convidats a participar en la primera edició d'aquesta competició.

L'acte es farà al matí, de les 10 a les 13 hores, i és una iniciativa de la Regidoria d'Esports. Hi haurà quatre curses segons el curs escolar:

Els infants de P3-P4-P5, categoria mini, correran a les 10.30 h.
Els infants de 1r i 2n de primària, categoria prebenjamí, correran a les 11.00 h.
Els infants de 3r i 4t de primària, categoria benjamí, correran a les 11.30 h.
Els infants de 5è i 6è de primària, categoria aleví, correran a les 12.00 h.
Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a les escoles El Colomer i El Turó. Tots els participants a la cursa rebran un obsequi i durant tot el matí de dissabte podran gaudir d'activitats d'oci pensades per ells, com ara jugar en un camp de futbol inflable o bé divertir-se amb el pim-pom.

Des de la Regidoria d'Esports s'organitza la primera cursa popular per nens i nenes amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva entre la població infantil del municipi. L'esperit de la iniciativa és sembrar una llavor per contribuir a la proliferació d'activitats esportives complementàries a l’esport federat, cada cop més important al municipi.