El 1r Desafio de Guerreros Kids de Catalunya es farà a Bigues i Riells

16/4/2018
La primera edició de la modalitat junior de la cursa d'obstacles, per nens de 7 a 14 anys, es farà el 19 de maig.
L'Ajuntament de Bigues i Riells ha vetllat perquè Desafio de Guerreros porti més enllà la seva cursa d'obstacles presentant una versió per nens. La primera competició junior de Catalunya es farà a Bigues i Riells el 19 maig. L'endemà, el 20 de maig se celebrarà la gran pugna amb més de 2.500 corredors.

José Gómez, regidor de Promoció Econòmica, destaca el potencial de la novetat: "Fent un pas més volem propiciar que la gent que està interessada en el Desafio vingui des de dissabte amb un altre al·licient per quedar-se a dormir".

El Consistori prepara una festa de l'escuma i l'actuació d'un discjòquei per dissabte 19 de maig: una bona excusa per quedar-se al poble després de participar en el primer Desafio Kids de Catalunya. D'aquesta manera es promociona un cap de setmana en família des de l'Ajuntament i pensant en el comerç, la restauració i l'hostaleria del municipi.

Des de la regidoria d'Esports, Joan Galiano, destaca la importància d'acollir activitats com Desafio de Guerreros al municipi: "L'activitat té un molt bon funcionament i afavoreix els valors que volem impulsar des de la regidoria: la participació, l'esportivitat, els hàbits saludables i l'esport de base". Galiano també incideix en el fet que la primera edició es faci a Bigues i Riells com "un orgull", perquè és la prova que el municipi aporta totes les garanties perquè l'acte sigui un èxit.

També en Joan B. Company, regidor de Territori i Medi Ambient, ha recalcat el potencial de l'entorn natural del municipi: "Tothom qui ve ho fa per la bellesa de la natura, esperem que els agradi i la respectin, ja que vénen d'arreu per apreciar l'entorn".

Desafio Kids proposa als més joves, de 7 a 14, una cursa d'obstacles que promou l'esport, l'esportivitat i valors com el gaudi respectuós amb el Medi Natural. Aigua, fang, xarxes, cordes i parets seran els principals obstacles, aquest cop també adaptats per a nens. Els participants podran triar entre completar un recorregut d'1'5 quilòmetres i un altre de 3 quilòmetres.
L'endemà, el 20 de maig, tindrà lloc la Pugna de Barcelona 2018 que aplegarà 2.500 corredors a Bigues i Riells. La cursa, puntuable per l’OCR World Championship, tindrà dues distàncies: 6 quilòmetres amb 20 obstacles o bé 12 quilòmetres amb 25 obstacles. L'edició 2018 presenta nous obstacles més creatius: com el Jungle Boat, el Goliat 2.0 o bé el Zombie Attack, que posaran a prova la força, la resistència i la destresa dels participants, sense oblidar l'esportivitat.

Les inscripcions estan obertes i la venda de dorsals es fa a les pàgines web: www.desafiodeguerreros.es/barcelona i www.desafiodeguerreros.es/desafio-kids.

Desafio de Guerreros, que aquest 2018 també es farà a València, a Vizcaya, a La Corunya, a Màlaga i a Múrcia, torna a Bigues i Riells aclaparat pel gran potencial de l'entorn natural del municipi. Un any més, l'organització ha volgut agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Bigues i Riells i del municipi en general.