Dissabte 20 de gener tindrà lloc el primer acte emmarcat en la Fira de l’Oli del Vallès i el Mercat del pa artesà del 2024, a les 9.00 hores al mercat setmanal de Bigues, situat al carrer d'Anna Mogas.
Finalment, en lloc d'un concurs es farà una demostració d’allioli històric, a càrrec de Pep Salsetes, que explicarà una recepta de fa més de 500 anys. A més, es podrà gaudir d'un un esmorzar popular de forquilla de proximitat amb botifarra de la Carnisseria Subirats, pa del Forn Argemí i vi de Can Sapera, a càrrec de Tiberis,
Aquesta activitat, que coincideix amb la celebració de Sant Sebastià, serà el tret de sortida de la fira d’enguany, que compta amb un ampli ventall d'activitats.
22 de gener- Jornada gastronòmica
L’Hotel Molí de la Torre acollirà la Jornada gastronòmica del 2024, dirigida a professionals de la crítica gastronòmica i de la restauració, a les 20.00 hores.
Assistència amb invitació prèvia.
24 de gener- Tast d’olis per a tots els públics
El Teatre Auditori Polivalent acollirà el tast d’olis per a tots els públics i la xerrada “L’oli és un suc de fruita”, a càrrec de Núria Valentí, a les 19.00 hores.
26 de gener - Jornada tècnica
El Teatre Auditori Polivalent serà l’escenari de la jornada tècnica, dirigida als professionals del món de l’oli, a les 17.30 hores. Enguany dedicada a la utilització de fitosanitaris en les oliveres. Assistència amb invitació prèvia.