El 22 de juny, l’Avinguda Catalunya i el Camí de Can Badell de Bigues quedaran tancats al trànsit i no s’hi podrà aparcar en motiu de la 2a Baixada de Carretons

19/6/2019
Durant el muntatge, desenvolupament i desmuntatge de l’activitat els carrers romandran tallats des les 9.00 hores fins a les 24.00 hores.
Aquest dissabte 22 de juny, se celebrarà la segona Baixada de Carretons de Bigues. La prèvia a la Festa Major, que començarà el 27 de juny, consistirà en una cursa de velocitat amb vehicles de construcció pròpia.

Per aquest motiu, el mateix 22 de juny, es tallarà el trànsit i es prohibirà l’estacionament i la sortida de vehicles dels habitatges als carrers protagonistes de la baixada. 
 
Per tant, l’Avinguda Catalunya i el Camí de Can Badell quedaran tancats des de les 9.00 hores fins a les 24.00 hores per a garantir el muntatge, desenvolupament i desmuntatge de l’activitat.

En cas d’urgència durant l’acte, caldrà posar-se en contacte amb la Policia Local al telèfon 93 865 76 48 o bé trucar al 112, Emergències de la Generalitat de Catalunya.