2a Fira del Bosc i de la Natura

5/11/2021
El 13 de novembre, el parc de can Badell serà l’escenari d’una jornada dedicada a la conservació de l’entorn natural farcida d’activitats.
Dissabte 13 de novembre se celebrarà la segona edició de la Fira del Bosc i de la Natura a Bigues i Riells del Fai. Aquesta jornada té per objectiu transmetre a la població la riquesa de l’entorn natural i del patrimoni del municipi.

De les 10.00 a les 15.00 hores es podrà gaudir d’una quinzena de parades artesanals diversesal parc de can Badell: bijuteria, mel, bolets, sabó, figures de fusta, caramels, teixits i plantes.

Al llarg del matí, hi haurà una exposició de maquinària amb les eines de l'empresa de Chiva Valls i servei de bar a càrrec de Menjars Cas-Solà.

Per al públic infantil, hi haurà dos tallers. D’una banda, es podran pintar figuretes de guix amb aquarel·les. De l’altra, sota el títol “La fauna veïna”, es treballarà el reconeixement dels animals més representatius del municipi, a través dels seus rastres.

 
 
Per al públic adult, a les 12.00 hores, es farà la xerrada “El ramet de la salut”, a càrrec del personal del Parc de les Olors del Serrat de Santa Eulàlia de Ronçana. El col·loqui versarà sobre les propietats i usos de les herbes i el públic s’endurà un petit ram amb plantes de temporada.

L’associació de comerciants, BIRCA, fomentarà el comerç amb les castanyes com a reclam. Des d’avui i fins el dia de la fira, amb la compra mínima de deu euros als establiments associats, es podrà aconseguir una butlleta segellada per recollir una paperina de castanyes a la fira, de les 11.30 a les 13.00 hores.

A les 13.30 hores es revelarà el nom de l’establiment guanyador del Corretapes i es farà, en directe, el sorteig d’un àpat per a dues persones a l’establiment més votat.