56è Homenatge a la Vellesa

14/11/2018
Els més grans del municipi tenen una cita aquest diumenge, 18 de novembre, a Can Ribas.
L'homenatge a la gent gran organitzat per l'Ajuntament de Bigues i Riells, enguany, es farà a Can Ribas. A hores d'ara ja estan tancades les inscripcions, ja que el dinar es fa aquest diumenge 18 de novembre.

Natalia Fabián, regidora de Benestar Social, defineix així la iniciativa: "Aquesta jornada reconeix les persones grans, que tenen un paper essencial, que cal reivindicar a la societat per tota la feina feta. L'Homenatge a la Vellesa es tracta d'un dinar de gala, un punt per retrobar-se o bé conèixer-se".
 
La 56a edició serà molt semblant a la resta: A les 12.00h obertura de portes als comensals i a les
14.00h l'aperitiu i els parlaments de l'alcalde, Joan Galiano, i de la regidora de Benestar Social, Natàlia Fabián.Seguidament es farà un reconeixement a l'home i a la dona més grans de Bigues i Riells.

Després de dinar hi haurà música i ball al menjador Els Cirerers amb l’orquestra The Choffers. Un cop acabada la jornada, l'Agent Cívic acompanyarà a casa a aquells comensals que ho necessitin.

Aquesta és, doncs, una jornada molt esperada per la gent gran, un dia especial carregat d'elegància i germanor, per això cada any se supera la participació, el 2017 hi van assistir més de 300 persones.