58è Homenatge a la vellesa a la carta

1/2/2021
L'edició d'enguany planteja dinars en petit comitè del gener al març.
El tradicional Homenatge a la vellesa de Bigues i Riells també s'ha vist afectat per la irrupció de la COVID-19. En aquest cas, la regidoria de Serveis Socials ha decidit reinventar l'acte i transformar-lo en àpats a la carta per a les persones més grans del municipi.

Si bé normalment es feia un àpat de germanor per retre homenatge a aquest col·lectiu, enguany, per tal de garantir la seguretat i la salut de tothom, s'han enviat vals per dinar a totes les persones majors de 65 anys empadronades a Bigues i Riells.

Sota el nom de "títol d'homenatjat", aquest val té un valor de 10,00 € i es podrà bescanviar als establiments que s'han adherit a la campanya del 58è Homenatge a la vellesa fins al 31 de març de 2021 (Bar Arcís, Vienna Blanca III, Torracollons, Restaurant la Sala de Can sabater, Restaurant Can Oliveras i Restaurant Can Traver).

 
 
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, ha volgut mostrar el seu suport al col·lectiu en temps de pandèmia: "És un orgull poder dir que davant una nova adversitat totes i tots vosaltres esteu, com sempre, a l'alçada. En el marc de la major crisi sanitària, la nostra gent gran ha estat un referent de com gestionar aquesta situació tan complicada".

Mayte Escobar, regidora de Serveis Socials, també va fer arribar un missatge de reconeixement a les persones grans del municipi: "No dubteu que formeu part dels herois que tard o d'hora podran cridar que van guanyar la partida a la Covid de la mateixa manera que porteu més de 90, 80, 70 i 60 anys derrotant totes les adversitats. Gràcies per ser sempre un exemple".

Amb el fet que els vals es puguin bescanviar per àpats al municipi, l'Ajuntament busca donar suport a la restauració local, que ha patit especialment les conseqüències de la crisi sanitària.