60è Homenatge a la Vellesa

Imatge per il·lustrar la iniciativa.
28/11/2022
L'edició d'enguany torna a plantejar dinars en petit comitè fins el 31 de març del 2023.
El tradicional homenatge a la vellesa de Bigues i Riells del Fai ha canviat arran de la irrupció de la COVID-19. Les restriccions van obligar la regidoria de Serveis Socials a reinventar l'acte en edicions anteriors i a transformar-lo en àpats a la carta per a les persones més grans del municipi. Actualment, encara que ja no hi hagi restriccions generalitzades, es manté la fórmula a demanda popular.

D’aquesta manera, enguany tampoc se celebrarà el tradicional àpat de germanor per retre homenatge a aquest col·lectiu, sinó que s’han enviat vals per dinar a totes les persones majors de 65 anys empadronades a Bigues i Riells del Fai.

Sota el nom de "títol d'homenatjat" aquest val té un valor de 15,00 € (5,00 € més que l'any passat) i es podrà bescanviar als establiments que s'han adherit a la campanya del 60è Homenatge a la Vellesa 2022 fins el 31 de març del 2023, fent una reserva prèvia.

Aquest nou format permet arribar a moltes més persones, ja que el fet de regalar dinars individuals permet repartir fins a 1.500 xecs, cosa que hagués estat impossible en el format anterior, degut a l'aforament dels restaurants.

Amb el fet que els vals es puguin bescanviar per àpats al municipi, l'Ajuntament busca donar suport a la restauració local, que ha patit especialment les conseqüències de la crisi sanitària i econòmica.

Establiments adherits al 60è Homenatge a la Vellesa

Bar Arcís
Restaurant Can Oliveras
Restaurant Can Traver
Restaurant La Nau
Restaurant La Sala de Can Sabater
Restaurant La Parada
Bar Viena Blanca III