650 persones s’han atrevit a entrar al Monestir de la Santa Cova

4/12/2019
El 29 i 30 novembre, l’espai jove ha sigut l’escenari del 7è Túnel del Terror de Bigues i Riells.
La regidoria de Joventut del Consistori i una trentena de voluntaris han fet possible la 7a edició del Túnel del Terror de Bigues i Riells. Enguany, l'Espai Jove L@ Cova s’ha convertit en el Monestir Encantat de la Santa Cova. 650 persones han tingut la valentia d’entrar-hi.

Divendres 29 de novembre, hi van passar 226 infants, i dissabte 30 de novembre, 424 adults. La sessió per als grans es va allargar fins entrada la matinada a causa de la gran afluència de persones disposades a enfrontar-se a les seves pors.

Josep Anton Tripiana, regidor de Joventut, ha definit aquesta edició com: “El Túnel del Terror més elaborat que hem vist fins ara, tant a nivell d’escenografia, com de caracterització, com d’interpretació”. Tripiana també ha valorat positivament la novetat 2019: “El fet de fer dues sessions ens ha permès poder dedicar més temps a cada escena, obtenint una millor experiència per als participants”.
El parer dels participants

Alba Arjona: “M’ha encantat perquè m’he espantat molt. El millor ha estat el final, quan hem descobert que les monges havien segrestat unes noies i les hem ajudat”.

Joan Manzano: “M’ha semblat molt divertit, m’han fet molts ensurts. Era un monestir ple de bojos i jo només podia córrer. A més, m’han fet anar el primer de la fila i ara estic ple d’adrenalina, l’any que ve repetiré segur!”.

Mònica Tripiana: “Ens va molt bé venir al passi infantil perquè amb l’excusa d’acompanyar-los, ens atrevim a fer la sessió adulta”.

Sònia Domínguez: “He vingut pel meu fill, li han dit a l’escola i ens ha semblat molt bona idea. No esperava espantar-me tant, hi ha molta feina i els voluntaris s’ho treballen molt per fer-te viure una experiència inoblidable, espero que es torni a fer l’any que ve”.