7a edició del Premi Maria de Bell-lloc

31/7/2020
Un reconeixement a l'excel•lència dels millors treballs de recerca de Bigues i Riells.
Laia Bergés i Biel Sanz són els guanyadors del 7è Premi Maria de Bell-lloc. Aquest guardó reconeix l'excel•lència entre els treballs de recerca de l'Institut Maria de Bell-lloc. Bergés s'endú el reconeixement pel seu treball "Escoltisme i el seu impacte a nivell personal i municipal" i Sanz per "Mosso per un dia".

La Laia i el Biel van rebre ahir un reconeixement públic a la Casa Consistorial.
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, i Eva Martínez, regidora d'Educació van fer entrega als guanyadors d’una tauleta intel•ligent per cadascun.

Eva Martínez, regidora d’Educació, ha valorat així l’acte: “El Biel i la Laia ens van exposar acuradament el seu projecte i les seves perspectives de futur per encaminar la seva vida laboral, una entrega de premis molt enriquidora”.
 
Leandre Sagristà, director de l'Institut Maria de Bell-lloc, Marisa Ricarte, cap d’estudis de l'Institut Maria de Bell-lloc, i les famílies dels guardonats també van ser presents a l’acte.

A partir d’ara els treballs de recerca es podran consultar a la biblioteca municipal per servir de guia a futurs alumnes i a tothom a qui pugui interessar el potencial de l'escoltisme i el dia a dia del cos de Mossos d'Esquadra.