850 atrevits van entrar a l'Hotel L@ Cova

16/11/2018
La 6a edició del túnel del terror de l'espai jove municipal va ser més terrorífic que mai i tot un èxit d'organització participativa.
El 10 de novembre, l'Espai Jove L@ Cova va esdevenir un hotel malèfic amb aires a l' Hotel Overlook de "El Resplandor" d'Stanley Kubrick.

Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Bigues i Riells es va organitzar el 6è Túnel del Terror amb èxit tant de participació com d'organització col·laborativa.
850 persones es van atrevir a entrar a l'Hotel L@ Cova.

A dins l'hotel maleït, els participants es convertien en possibles compradors de l'immoble. Els antics habitants de l'hotel els van fer les mil i una per fer-los repensar la compra.

Els valents s'havien de dirigir a la seva habitació, la 666, passés el que passés. L'alternació de flaixos de llum i foscors a causa dels llums estroboscòpics feien que l'ambient espantés.
En el moment en què apareixien els actors voluntaris, els visitants ja tenien la por a flor de pell.

Els participants van valorar molt positivament el túnel d'enguany, ja que en van sortir més espantats. De fet, en aquesta edició es va prioritzar el factor esglai per sobre del de la decoració, tot i que els organitzadors han estat una setmana condicionant l'espai.

El túnel del terror s'organitza des de la regidoria de Joventut del Consistori, però no seria possible sense la col·laboració d'entitats com Fem BiR i, enguany, l'Aquelarre Feminista, com també alumnes de l'Institut Maria de Bell-Lloc i voluntaris motivats a títol personal.

*Al Flickr de l'Ajuntament de Bigues i Riells trobareu totes les fotografies de l'acte.