8a edició del Passatge del Terror

4/11/2021
El 5 i el 6 de novembre, el parc de can Badell esdevindrà un bosc encantat.
Torna el Passatge del Terror de Bigues i Riells del Fai organitzat per la regidoria de Joventut. Arriba la vuitena edició de l'acte que convertirà el parc de can Badell en un bosc encantat i esgarrifós gràcies a la col·laboració d’una trentena de voluntaris.

Divendres 5 de novembre, es desafiarà els infants del municipi a entrar al bosc fantasmagòric, i dissabte 6 de novembre, els adults.

La novetat de l’edició del 2021 és que es passarà por a l’aire lliure i amb entrada anticipada, seguint les mesures sanitàries preestablertes.

La sessió infantil (de 6 a 11 anys) serà divendres de 19.00 a 21.30 hores i la sessió adulta (a partir de 12 anys), de les 18.00 a les 20.30 hores i de les 22.30 a les 01.00 hores.

 
 
Aquest és un dels esdeveniments més esperats per al jovent del municipi, tot i que és un acte intergeneracional, que aplega 900 persones any rere any. L'objectiu és oferir un acte atractiu i fomentar la implicació del col·lectiu jove.

En edicions anteriors, l'antiga L@Cova havia estat l'espai protagonista i s'havia convertit en l'escenari d'una invasió alienígena, en un monestir, en un circ, en un psiquiàtric i en un hotel maleït, entre d’altres.