Acte de commemoració del 150è aniversari del naixement de Francesc Maspons i Anglasell

18/7/2022
El consistori i el Col·lectiu Maspons i Anglasell organitzen l’acte, que comptarà amb l’assistència de Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.
Dissabte 23 de juliol, a les 11.30 hores, el Teatre Auditori Polivalent acollirà l’acte de commemoració amb motiu del 150è aniversari del naixement de Francesc Maspons i Anglasell, organitzat per l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai i el Col·lectiu Maspons i Anglasell.

A les 11.45 hores tindrà lloc l’obertura de l’acte a càrrec de l'Il·lm. Sr. Joan Galiano i Peralta, alcalde de Bigues i Riells del Fai, del M. Hble. Sr. Roger Torrent i Ramió, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i del Dr. Ferran Armengol i Ferrer, president del Col·lectiu Maspons i Anglasell.

 
 
 
Seguidament, el conseller Roger Torrent oferirà una conferència sobre la simplificació de tràmits en el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

A les 12.30 hores el Dr. Ferran Armengol, el Dr. Joan Anton Font i el Dr. Isidre Llucià oferiran una xerrada sobre Francesc Maspons i Anglasell i el Col·lectiu Maspons i Anglasell.

Aquesta activitat és oberta al públic amb aforament limitat.