Ahir, els voluntaris Protecció Civil, Boscos 94 i Riells es Mou van fer entrega a l'ONG Open Arms del material recollit a Bigues i Riells pels refugiats

16/2/2017
El material serà entregat a un camp de refugiats a Lesbos, Grècia.
Ahir dimecres, 15 de febrer, voluntaris de Protecció Civil, Boscos 94, Riells es Mou i l’Ajuntament de Bigues i Riells van fer entrega, a l’ONG Open Arms, del material recollit pels refugiats a Bigues i Riells durant una campanya solidària de 3 dies. L’entrega es va fer al Port de Badalona, des d’on l’ONG portarà el material a un camp de refugiats a Lesbos, Grècia.

Els voluntaris de Bigues i Riells es van mobilitzar de manera conjunta per fer una campanya solidària del 3 al 5 de febrer, organitzant punts de recollida de material, guardioles solidàries i altres activitats per la recollida. Finalment, es van aconseguir 15 metres cúbics, o el que és el mateix, 135 caixes de mantes, roba d’abrigar per adults i nens, bufandes, guants i gorres, també es van recollir quasi una dotzena de pots de llet deshidratada per nadons i adults. Posteriorment, es van organitzar equips de treball de voluntaris per empaquetar tot el material de manera que pogués ser paletitzat en un vaixell que viatja destí a un camp de refugiat de Lesbos. També es van recollir 530 euros que s’entregaran directament a l’ONG Open Arms per comprar apòsits pels cremats, mantes individuals i pijames per a la primera intervenció amb els refugiats.