Ajuts per a la gent gran per al pagament del lloguer

10/3/2021
Fins el 30 d'abril es poden sol·licitar al Consell Comarcal.
Avui s'ha obert la convocatòria del Consell Comarcal per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans corresponent a l'any 2021. Aquest ajut, de fins a 800 €, es pot sol·licitar fins el 30 d'abril.

A qui va dirigit?

A persones físiques que a l'any natural de la convocatòria, tinguin 65 anys o més i que siguin titulars d'un contracte de lloguer de l'habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya. És a dir, a aquelles persones nascudes abans del 31/12/1956.

Ajut

El Consell Comarcal subvencionarà imports màxims de lloguer mensual de fins a 800 mensuals per a la demarcació de Barcelona. En cas que a la unitat de convivència hi hagi alguna persona amb mobilitat reduïda reconeguda, l'import màxim del lloguer mensual serà de 900 €.

 
 
Com sol·licitar-lo

Aquest ajut es pot demanar presencialment a l'Oficina Local d'Habitatge de referència, la de Caldes de Montbui en el cas de Bigues i Riells, o a l'ajuntament amb cita prèvia. Per ser atès a l'Oficina Comarcal d'Habitatge i al Registre del Consell Comarcal també cal cita prèvia.

Si es tracta d'una persona sol·licitant del Vallès Oriental, també pot registrar la seva sol·licitud amb la documentació requerida al Registre electrònic del Consell Comarcal.