Els alumnes de 5è de les escoles El Turó i El Colomer reben el reconeixement CuEmE

18/6/2021
Els centres han participat al programa de la Diputació de Barcelona "Cultura Emprenedora a l'Escola".

Trobareu totes les fotografies al Flickr del consistori 
Els alumnes de 5è de les escoles El Colomer i El Turó de Bigues i Riells han participat al programa "Cultura Emprenedora a l'Escola". Aquesta iniciativa consisteix en una simulació real de la creació i gestió d'una cooperativa.

Els alumnes de 5è de primària compten amb el suport de la comunitat educativa del municipi, l'Ajuntament de Bigues i Riells i el Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, per arribar fins a l'últim pas d'aprenentatge, la venda dels productes en una paradeta del mercat setmanal.

El programa s'ha acabat aquesta setmana i com a cloenda, l'alumnat participant ha rebut un reconeixement del consistori. L'alcalde de Bigues i Riells del Fai, Joan Galiano, i la regidora d'Educació, Eva Martínez, han visitat els protagonistes als seus centres per fer-los entrega dels diplomes commemoratius.
 
 
Els alumnes de l'escola El Turó han estat reconeguts per haver fundat dues cooperatives: El Turó Comercial i Manuality Shop, que han cedit els seus beneficis a la protectora d'animals Progat i a Càritas.

Pel que fa a l'escola El Colomer, els alumnes han estat reconeguts per haver fundat tres cooperatives: Juncoop, A better world i Ajun Posm. Aquestes cooperatives han cedit els seus beneficis a l'Hospital Sant Joan de Déu i a la protectora d'animals Progat.