"Anar a la deixalleria té premi"

9/5/2018
L'Ajuntament de Bigues i Riells s'adhereix a la iniciativa del Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Oriental.
Per cinquè any consecutiu, el Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Oriental organitza un sorteig de premis als usuaris de la xarxa deixalleries comarcals. "Anar a la deixalleria té premi" és el nom del sorteig que s'organitza amb l'objectiu de promoure l'ús d'aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d'usuaris i els materials recollits.

Del 7 al 31 de maig totes les persones que facin ús de la deixalleria podran entrar al sorteig. Ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents. S'hi participarà dipositant paperetes en les urnes distribuïdes en cadascuna de les 26 deixalleries. Cada entrada a la deixalleria només donarà dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliurin.

Els premis

El primer premi consisteix en dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018, i el segon, en un val per valor de 100?€ per comprar a la llibreria La Gralla de Granollers.
Dinàmica del sorteig

El dia 7 de maig de 2018 s'iniciarà la participació en aquest sorteig que finalitzarà el dia 31 de maig. Poden participar-hi totes les persones majors d'edat que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya. El dia 7 de juny de 2018, a les 12 hores, a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, se celebrarà, en acte públic, el sorteig d'aquests premis.