Aprèn idiomes amb la biblioteca!

21/7/2022
La biblioteca de Bigues i Riells del Fai compta amb un ampli fons documental en llengües estrangeres i organitza grups de conversa.
La biblioteca de Bigues i Riells del Fai promou l’aprenentatge d’altres idiomes a través de la lectura i de la conversa.

Per començar, a la biblioteca hi ha un ampli fons documental en català, castellà, alemany, anglès, àrab, basc, francès, italià, rus i xinès, entre d'altres.

Per als lectors que comencen hi ha material per iniciar-se en una llengua i millorar-ne el coneixement. Hi ha llibres de lectura fàcil, elaborats amb especial cura per ser llegits i entesos per persones que, per diverses raons, tenen dificultats lectores.

Per als lectors més experts hi ha una àmplia selecció de novel·les, no només en català i castellà, per gaudir de la literatura sinó també en anglès, alemany, àrab, basc, francès, italià, japonès, portuguès i rus, entre d'altres. Les novel·les poden ser tant en versió original com lectures adaptades a un nivell de coneixement.

 
 
A més a més, es pot utilitzar el servei gratuït del préstec interbibliotecari, en cas que el llibre que es necessiti es trobi en una altra biblioteca.

Grups de conversa

Per qui vulgui practicar idiomes oralment, la biblioteca organitza grups de conversa en anglès, castellà i català a partir del mes de setembre.

Recursos en ucraïnès

Amb l’arribada de les persones refugiades d'Ucraïna, la biblioteca ha volgut oferir materials per facilitar la seva acollida. Hi ha disponibles en préstec documents infantils en ucraïnès, gràcies a la Central de Préstec i Serveis Especials (CePSE).