Aquesta Festa Major, inspirat a Bigues!

Avui comença el Concurs de fotografies de la Festa Major de Bigues 2016.
Amb la Festa Major de Bigues comença el seu concurs de fotografies. L'Ajuntament aposta pels concursos fotogràfics a les xarxes durant la Festa Major. Des d'avui, 28 de juny i fins al 3 de juliol tothom qui vulgui participar haurà de pujar la seva fotografia al Facebook de l'Ajuntament. Les fotografies es podran pujar de 3 maneres diferents:
  • A través d'una aplicació que trobareu a la part superior del Facebook de l'Ajuntament de Bigues i Riells amb el nom de Concurs FMB2016. L'accés és molt senzill i només heu de seguir unes passes molt senzilles.
  • Etiquetant la vostra fotografia a l'Instagram amb el hashtag #concursfmb2016
  • Etiquetant la vostra fotografia al Twitter amb el hashtag #concursfmb2016


Podeu pujar tantes fotografies com vulgueu i totes, es pugin des de la xarxa o canal social que es vulgui (Facebook, Twitter o Instagram), quedaran emmagatzemades al Facebook, des d'on es faran les votacions.

La fotografia guanyadora serà la que rebi més "m'agrada" i serà portada del butlletí municipal elBIR núm. 51 (edició juny 2017). L'autor de la fotografia també rebrà un lot de llibres d'autors locals.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes