Ara més que mai cal reciclar correctament

2/4/2020
La regidoria de Medi Ambient recorda a la població la importància de ser curosos amb la recollida selectiva per tal de mantenir la salubritat del municipi durant el confinament.
La recollida de residus urbans és un servei essencial pel municipi, i, per tant, se'n manté el funcionament també durant l'Estat d'Alarma. Des de la regidoria de Medi Ambient es vol recordar a la població que per tal de facilitar aquest servei, Bigues i Riells disposa de contenidors de recollida selectiva distribuïts per tot el municipi.

Així doncs, cal continuar reciclant de forma correcta, dipositant cada fracció de residus als seus contenidors específics. Per aquest motiu el Consistori recorda que encara que la deixalleria roman tancada, no està permès dipositar materials pels quals no hi ha contenidors específics al carrer.
 
 
L'Ajuntament de Bigues i Riells demana a la població que sigui curosa en la deposició i reciclatge dels residus, ja que permet optimitzar el reciclatge, així com mantenir la neteja i salubritat del nostre entorn.

A més, es continua oferint el servei de recollida de trastos gratuït, l'últim dijous de cada mes. Aquest recurs es pot sol·licitar trucant prèviament a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (938656225).