Arriba el 19è Saló de la Infància

13/12/2018
El 28 i el 29 de desembre Bigues i Riells viurà una nova edició del saló pensat per als més petits.
Torna el fred, el Nadal i per tant, el Saló de la Infància de Bigues i Riells. El 28 i el 29 de desembre, els infants i els joves del municipi gaudiran d’un espai pensat per ells de manera gratuïta. Els participants podran triar entre una gran varietat d’elements lúdics, inflables i tallers diversos al pavelló municipal d'esports Can Badell.

De les 10.30 hores a les 13.30 hores i de les 16.30 hores a les 20.30 hores hi haurà ludoteca infantil, zona de biblioteca, servei de bar i de guarda-roba. També hi haurà la visita del Patge Reial i un reguitzell d'activitats més, com el circuit de patinets elèctrics i de karts, el tir amb arc o bé l'exhibició de balls de l’Espai Jove L@Cova i dels grups de Dansa Pas a Pas.
A més a més, els majors de 12 anys podran desconnectar jugant amb la Play4, amb unes ulleres virtuals o bé al futbolí , a la carpa de l'espai jove L@ Cova.
L'Ajuntament de Bigues i Riells organitza aquesta edició del Saló amb la col•laboració de Singularments, de l'Agrupament Escolta i Guia Maspons i Anglasell i de la Comissió de Reis de Bigues.
L’objectiu del Saló és el d’oferir un espai d’entreteniment atractiu, però alhora actiu i creatiu. El Saló de la Infància està destinat als infants d’entre 2 i 16 anys. Per aquest motiu, hi haurà espais diferents enfocats a cada franja d'edat.