Arriba el 1r pícnic electrònic de Bigues i Riells

24/5/2018
Dissabte 26 de maig, el camp de Can Pruna serà escenari del festival diürn.
Aquest dissabte, el camp de Can Pruna s'omplirà de música electrònica i bon ambient de les 12.00 h a les 21.00 h. Aquesta activitat és una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius de Joventut 2018 que organitza i promou la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Bigues i Riells.

Aquesta activitat serà la primera de les propostes votades en dur-se a terme. Els joves que l'han impulsat proposen als habitants de Bigues i Riells i de la rodalia a gaudir d'una festa jove però de dia i oberta a tots els públics. Hi haurà actuacions musicals sense aturador, tallers diversos i àrees esportives i de descans.

El camp de Can Pruna, entre el camí del pedregar i el camí de la Torre, serà escenari de Dj Gravity, Martin Gil & Will Soon, Dj Nandu i Magnum. En paral•lel, hi haurà un taller de discjòquei, amb el suport de la biblioteca municipal, un taller de tatuatges de henna i un altre d'elaboració de còctels.
Al llarg del matí, els assistents podran moure's lliurement entre les àrees proposades. Un cop hagin ballat i après podran fer un mos a l'espai menjador pensat per fer pícnic amb el que cadascú vulgui dur de casa. Ara bé, hi haurà barra de begudes a càrrec del Col•lectiu JB.
El festival està organitzat pel grup de joves que va presentar-lo en la votació dels Pressupostos Participatius de Joventut d'enguany, però també compta amb el suport i l'assessorament de la regidoria de Joventut.

Josep Anton Tripiana, regidor d'Infància i Joventut, ha definit l'acte com "una manera diferent de plantejar una festa jove, al matí i en un entorn natural. Com totes les activitats dels Pressupostos, els joves han votat i dissenyat l'esdeveniment, la regidoria només s'assegura del fet que sigui viable i en garanteix l'èxit".