Arriba la 2a edició del concurs Superlectors

1/10/2018
La biblioteca desafia els més petits del municipi a llegir-se sis llibres en un curs.
Completar el passaport de lectura llegint sis llibres abans que s'acabi el curs 2018-2019: aquest és el repte que planteja el concurs Superlectors, impulsat per la biblioteca municipal.

Es convida els alumnes de primària de Bigues i Riells a participar en aquesta iniciativa que desafia els més petits amb la lectura de llibres en un temps limitat. El concurs es divideix en tres categories per cursos: Gomet blau (1r i 2n), Gomet vermell (3r i 4t ) i Gomet verd (5è i 6è).
 
Els Superlectors d'enguany proposa, de manera mensual, una temàtica de lectura acompanyada d'una exposició i d'activitats relacionades a la Sala Infantil.
Aquest mes d'octubre, els llibres suggerits seran sobre històries de por. Més endavant, les temàtiques proposades seran mons de fantasia, còmics, ciència-ficció, detectius i aventures.
 
Tots aquells que participin al concurs obtindran un diploma de lectors i entraran en el sorteig d'un lot cultural que es farà al mes maig. El concurs Superlectors va dirigit als alumnes de primer a sisè d'educació primària. Per tal d'inscriure-s’hi només cal el carnet de la biblioteca i moltes ganes de divertir-se.