Arriba la 3a edició de la Nit del Comerç i la Mostra Gastronòmica

28/5/2019
El 8 de juny, Bigues i Riells serà dels comerciants, dels seus productes i de l'ambient festiu.
Dissabte 8 de juny, Bigues i Riells celebrarà la tercera edició de la Nit del Comerç i la Mostra Gastronòmica. Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Bigues i Riells s'organitza aquesta jornada conjuntament amb l'Associació de Comerciants de Bigues i Riells Comerç Actiu (BIRCA).
A la plaça Miquel Bosch hi haurà tres zones d'oci diferenciades de les 19.00 hores a les 24.00 hores. En primer lloc, la zona de comerç, amb vint estands d'establiments, amb promocions especials i obsequis. 
 
En segon lloc, la zona de degustació, amb plats elaborats, amb un assortit de vins, caves i tapes de proximitat a preus populars. En tercer lloc, la zona de tallers infantils i juvenils amb sortejos i regals.
A més a més, hi haurà un espai chill out i una parada de gots reutilitzables i se sortejarà una panera de productes i de serveis valorada en més de 300 euros. Els concerts de l'Escola de Música de la Vall del Tenes amenitzaran la tercera edició de la Nit del Comerç i la Mostra Gastronòmica.