Arriba la 4a edició de la Nit del Comerç

27/5/2022
El 4 de juny, el món del comerç, dels seus productes i de l'ambient festiu envairan Bigues i Riells del Fai.
Dissabte 4 de juny, Bigues i Riells del Fai celebrarà la quarta edició de la Nit del Comerç. L'Associació de Comerciants de Bigues i Riells Comerç Actiu (BIRCA) organitza aquesta jornada amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica del consistori.

De les 19.00 a les 24.00 hores, a la plaça Miquel Bosch hi haurà dos espais d’oci. D’una banda, hi haurà l’espai gastronòmic amb parades d’alimentació, servei de bar i taules per a la restauració. I de l’altra, l’espai de moda, amb parades de roba, de calçat i complements. A més, hi haurà un ampli ventall d’actuacions.

Antoni Verdugo, regidor de Promoció Econòmica, ha valorat la represa de la Nit del Comerç: “Estem molt contents de poder tornar a celebrar aquesta festa comercial després de l’aturada de la pandèmia i de poder celebrar que el gruix del teixit comercial de Bigues i Riells del Fai s’ha mantingut tot i les conseqüències de la COVID-19”.
 
 
Verdugo també ha insistit en la tasca de l'Associació de Comerciants de Bigues i Riells Comerç Actiu (BIRCA), que “exerceix una tasca vital de suport als comerços i a la restauració del municipi”.

Programació

-19.00 h Masterclass de zumba a càrrec del Celler Sociocultural can Barri.
-19.00 h Tallers infantils i joc de l'oca.
-19.30 h Actuació de dansa a càrrec de l'Escola Unik dance Studio.
-20.30 h Sorteig de la campanya del consistori Comprar al mercat de Bigues té premi, se sortejaran deu xecs regal valorats en 30,00 € cadascun per bescanviar als comerços del municipi.
-22.00 h Concert de música en directe amb T-Nue, un grup musical local amb temes propis. La seva proposta musical és fresca i per a tots els públics. Des del pop rock, soul, reggae, passant pel hip-hop i els ritmes balcànics.
Cartell 4a Nit del Comerç

Cartell 4a Nit del Comerç