Arriba el III Concurs de Música Jove

27/10/2023
Les persones joves novelles en el món musical, residents al Vallès Oriental, poden inscriure-s’hi fins el 24 de novembre.
Bigues i Riells del Fai torna a celebrar un concurs de talent musical jove. El II Concurs de Música Jove del 2023 es farà al Teatre Auditori Polivalent el 2 de desembre. Durant el matí de dissabte es faran les proves de so i a la tarda, les actuacions. Tothom està convidat a assistir com a públic del concurs que arriba a la teva tercera edició.

Aquesta és una competició musical oberta a totes les persones joves novells o bé semi-professionals residents al Vallès Oriental. Això sí es prioritzarà el fet que algun membre sigui resident a la Vall del Tenes. Hi ha temps fins el 24 de novembre per inscriure’s al concurs.

L’objectiu d’aquest concurs és donar una oportunitat al jovent per mostrar el seu talent musical, premiar-los de manera que puguin començar a desenvolupar el seu propi projecte musical i generar un espai on les i els músics puguin establir sinèrgies.

Com participar-hi?

 Omplir el formulari d’inscripció (adjunt) o bé omplir-lo personalment a L'Espai Jove L@ Cova o bé a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania.
 Caldrà aportar el currículum artístic del grup (si n’hi ha).
 Caldrà aportar un àudio o enllaç per poder sentir una cançó del grup.
 Caldrà aportar el rider tècnic del grup amb la seva sonorització d’assaig.
 Caldrà aportar imatges del grup.
 Es pot aportar qualsevol altre material o informació complementària que
el grup o solista consideri adient.

 
 
Si hi ha algun canvi en la formació del grup després d'haver-se fet la inscripció, s’haurà de comunicar a l’organització amb una antelació mínima d’una setmana.
No s'acceptarà documentació fora del termini estipulat, exceptuant la relativa al canvi de formació del grup.

Quins premis hi ha?

1r premi
Gravació de 3 cançons a l’estudi Vallestage Music Factory de Lliçà de Vall.

2n premi
Actuació en directe en una activitat organitzada per l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai amb una remuneració de 250,00 € si és un grup, 150,00 € si és un/a solista.

3r premi
Actuació en directe en una activitat organitzada per l’Ajuntament de Bigues i Riells amb una remuneració de 150,00 € si és un grup, 75,00 € si és un/a solista.

Queden exclosos tots aquells músics o bé grups musicals que tinguin un contracte amb una companyia discogràfica o bé tinguin una productora professional.

El jurat estarà format per tres professionals musicals i un representant de l’equip tècnic del servei de Joventut i en qualitat d’assessor, amb veu però sense vot. El jurat valorarà la tècnica, la posada en escena, l'originalitat, la qualitat dels temes i la connexió amb el públic.