Arriba el IV Festival de Jazz Castell de Montbui

24/4/2019
Del divendres 3 de maig al diumenge 5 de maig, Bigues i Riells s'omplirà de música per l'ànima.
L'Ajuntament de Bigues i Riells, des de la regidoria de Cultura, torna a fer possible el Festival de Jazz Castell de Montbui. La quarta edició del cicle dedicat a la música de la inspiració i de la interpretació lliure tindrà lloc al Teatre Auditori Polivalent.

La programació d'enguany té dues línies artístiques. D'una banda, aposta pels músics de proximitat amb la participació de l'Escola de Música Vall del Tenes a través dels grups de combos i de la Big Band Cotton Club, formada per professors del centre.

De l'altra, ofereix actuacions amb talents tan reconeguts com el dels germans de Bilbao, Víctor i Juan de Diego, que clouran el festival amb el seu grup De Diego Brothers.
El cartell
Del 3 al 5 de maig, el Teatre Auditori Polivalent serà l'escenari del IV Festival de Jazz Castell de Montbui.

Divendres 3 de maig
A les 20.00 hores, un concert de combos obrirà el festival. A càrrec de Tocats de l'Ala, No Drums, Combo BiR, Ladies&Xavi, The Blues Fathers i Hardface de l'Escola de Música La Vall del Tenes.

Dissabte 4 de maig
A les 22.00 hores, la Big Band Cotton Club oferirà el concert "De Hollywood a Broadway". Una actuació en memòria de Pere Enguix, més conegut com a "Petete", que havia estat músic de la Big Band i professor de l'Escola de Música de la Vall del Tenes.

Diumenge 5 de maig
A les 12.00 hores serà el torn dels "De Diego Brothers" i el seu jazz directe i fresc.