Arriba el Premi Pili Canillas del 2022

28/1/2022
Es poden presentar propostes al Concurs de poesia de Bigues i Riells del Fai fins el 4 de març.

Consulta'n les bases.
La cinquena edició del Concurs de poesia de Bigues i Riells del Fai - Premi Pili Canillas arriba amb força per fomentar i premiar l’escriptura literària al municipi. Fins el 4 de març es poden presentar treballs en les següents modalitats i per categories d'edat:

- Poesia escrita: un poema de temàtica oberta escrit en català o castellà, en la categoria de 13 a 17 anys, o bé la d'adults. 1r premi: 150,00 € i 2n premi: 100,00 €. Els imports es podran gastar en comerços locals.

- Rodolins: un rodolí en català de tema obert escrit per a infants de 7 a 12 anys. 1r premi: 40,00 € , 2n premi: 20,00 € i 3r premi 10,00 €. Els imports es podran gastar en comerços locals.
 
 
Les propostes es poden presentar presencialment a la biblioteca o bé telemàticament a través del correu electrònic de la biblioteca (biblioteca@biguesiriells.cat). Tota la informació i la documentació requerida es troba a les bases del concurs, que es poden consultar al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a la seu electrònica.

 
El 18 de març, es publicarà el llistat de les persones finalistes al lloc web municipal i a les xarxes socials del consistori. El 25 de març, a les 19.00 hores, es donaran a conèixer les persones guanyadores durant l’entrega de premis al Teatre Auditori Polivalent.