Arriba el VII Festival de Música Clàssica de Bigues i Riells del Fai

8/5/2023
Els dies 13, 20, 27 i 4 de maig es podrà gaudir de propostes musicals fresques, diverses i amb ritme.
El Festival de Música Clàssica torna a Bigues i Riells del Fai per omplir el Teatre Auditori Polivalent i l’església de Sant Vicenç de Riells del Fai, de nou. L'alumnat de l'Escola de Música de la Vall del Tenes serà la formació telonera de cada concert.

Les entrades són limitades i tenen un cost de 3 euros. Els menors de 12 anys poden obtenir l'entrada gratuïta.

Les entrades es poden es poden comprar a www.entrapolis.com o bé a taquilla 30 minuts abans de l'inici del concert.

Programació del 2023

13 de maig

Dissabte 13 de maig es farà la primera actuació del cicle al Teatre Auditori Polivalent a les 20.00 hores. El concert de l'Orquestra Ricercare i de la Coral Amarant de Bigues amb les solistes Ayelén Seras i Gabriela Zabala serà el tret de sortida del festival.

Les formacions interpretaran Glòria d'Antonio Vivaldi i Magnificat de Giovanni Battista. Amb Aleix Garriga (violoncel) i Francesc Pagès (piano), com a teloners.

 
 
 
20 de maig
Dissabte 20 de maig, a les 20.00 hores, el Teatre Auditori Polivalent es convertirà en l’escenari del concert de l'Orquestra de Mataró, que interpretarà La vida simfònica de Beethoven. Amb Albert Asensio (piano) i Carme Vilà (piano), com a teloners.

Entrades

27 de maig

Dissabte 27 de maig, l’art de les Banus Duo envairà l’església de Sant Vicenç a les 20.00 hores amb la música de la guitarra de Laura Fontanals i del clarinet de Laia Santamaria, que presentaran Inèdit. Amb l'Orquestra de vent de la Vall del Tenes de formació telonera.

4 de juny

Diumenge 4 de juny, el VII Festival de Música Clàssica de Bigues i Riells del Fai arribarà a la seva fi. A les 16.00 hores tindrà lloc l’última actuació: el concert de celebració del 30è aniversari de l'Associació Catalana d'Escoles de Música. L’alumnat de l'Escola de Música de Palafrugell i de l'Escola de Música de la Vall del Tenes omplirà Teatre Auditori Polivalent.

Entrades