Arriben les 4es Jornades Feministes

6/7/2021
L'Aquelarre Feminista de Bigues i Riells del Fai programa activitats culturals i educatives amb perspectiva feminista el 10 i l'11 de juliol.

Reserva la teva entrada a Entràpolis.com!
L'entitat Aquelarre Feminista de Bigues i Riells del Fai torna a organitzar les Jornades Feministes. Aquesta serà la quarta edició de l'activitat, que va néixer amb els Pressupostos Participatius de Joventut i que ara ja és un esdeveniment consolidat a la regidoria d’Igualtat.

Els dies 10 i 11 de juliol, l'entitat programa diversos actes amb perspectiva de gènere, que cal reservar a través de la plataforma Entràpolis.com. Des de l'entitat expliquen que la quarta jornada feminista els fa especial il·lusió, ja que la podran portar a terme malgrat la pandèmia.

Des de l'Aquelarre Feminista de Bigues i Riells del Fai expliquen que les jornades estan pensades de manera transversal per a tota la població: "Hi haurà actes dirigits per a persones de totes les edats, espais culturals, musicals i educatius amb perspectiva feminista".

Un taller d'autodefensa al gimnàs de l'escola El Turó donarà el tret de sortida a les 4es Jornades Feministes, el dissabte 10 de juliol a les 17.00 hores. Seguidament, a les 19.00 hores, la periodista i humorista Ana Polo farà un monòleg al parc de Can Badell. Un concert a la fresca a càrrec d'Eli Escoda i l'actuació de Dj Akelarre, també al parc, tancaran la jornada.
 
 
Una sessió de ioga d'autoconeixement a l’Espai Jove L@Cova, encetarà la segona jornada, a les 10.00 hores, diumenge 11 de juliol. Seguidament, a les 11.30 hores, s'oferirà un taller sobre sexualitat a càrrec de Mandragoras. Un contacontes conscient, a càrrec d'Helix Libera, serà l'activitat infantil que posarà punt final a les jornades.

Mayte Escobar, regidora d'Igualtat, ha recordat que "Bigues i Riells és, per convenciment i decisió del Ple, Municipi Feminista, perquè pensem que la mirada feminista és l'eina per millorar la societat i el nostre jovent demostra que ho té clar i s'hi implica".

Josep Anton Tripiana, regidor de Joventut, ha definit l'activitat com a trencadora de l'estereotip que dicta que el jovent només pensa en divertir-se: “Els preocupa el futur i lluiten per canviar una societat que no els acaba d'agradar. Com sempre, el jovent és present i futur".