La biblioteca de Bigues i Riells torna a oferir servei

20/5/2020
L'equipament romandrà tancat però es podrà utilitzar el servei de préstec i de retorn.
La biblioteca municipal torna a oferir el servei de préstec i retorn a partir de demà, dijous 21 de maig. El personal de l'equipament ha treballat generant i compartint contingut cultural des de l'inici del confinament a través de les seves xarxes socials i del web del Consistori. Ara, però, torna a activar el seu servei préstec.

A partir de demà, la biblioteca tornarà a deixar llibres, revistes, pel·lícules, etc., però romandrà tancada. D'aquesta manera, només es podrà accedir a l'espai per endur-se material amb cita prèvia o bé retornar-lo de dilluns a divendres entre les 10.00 a les 13.00 hores.

Servei de préstec amb cita prèvia

La població de Bigues i Riells pot tornar a fer ús del servei de préstec. Ara bé, caldrà concertar cita prèvia trucant al telèfon (938657982) o bé a través del correu electrònic (biblioteca@biguesiriells). La biblioteca no podrà atendre cap petició sense cita prèvia.

Quan es demani la cita cal especificar els documents que es voldran agafar en préstec. Es pot consultar el fons disponible al web aladi.diba.cat.

Per fer la recollida de la comanda caldrà anar amb mascareta i dur una bossa de casa per endur-se el material.

 
 
Ja està oberta la bústia de retorn

La bústia de retorn s'ha obert avui, 20 de maig. Es demana que el retorn dels documents es faci de manera esglaonada. En cas de trobar la bústia plena, no es podran deixar els documents a fora. De fet, per evitar aglomeracions s'han ampliat de manera automàtica els terminis de retorn de documents fins al 31 de juliol i la recollida de reserves fins al 23 de juliol.

Activitats suspeses

Encara que la biblioteca torni a oferir el servei de préstec està tancada al públic pel que fa a les activitats culturals, l'accés presencial a la col·lecció, la sala d'estudi i l'ús d'ordinadors públics ni altres dispositius.

Actualment, la biblioteca municipal de Bigues i Riells és un espai segur, on s'han seguit i aplicat tots els protocols de desinfecció. Els documents que es prestin estaran lliures de contaminació. En el moment que es torni el material, els documents passaran una quarantena de quinze dies abans de tornar a la circulació per tal de garantir la seguretat de tothom.