La biblioteca en línia

10/11/2020
Totes les activitats programades s'han readaptat per poder-les seguir oferint de manera telemàtica.
La cultura no s'atura. Aquesta també és la màxima de la biblioteca municipal de Bigues i Riells. Atesa la situació actual derivada de la irrupció de la COVID-19, la biblioteca es reinventa i ofereix totes les seves activitats programades en línia.

La idea és continuar nodrint la població d'activitats culturals tot i les restriccions. Durant el confinament, la biblioteca va tancar les portes físicament, però no va deixar d'oferir alternatives virtuals com ara els reptes, les tertúlies i els tallers en línia. A més, es va dur a terme la Diada de Sant Jordi en línia i es va poder confeccionar el III Petit Llibre Gegant.
 
 
 
El personal de la biblioteca també ha pensat en la gent gran i els ha llegit per telèfon, alhora que ha ofert càpsules informàtiques per adults i activitats infantils telemàtiques.

Actualment, els serveis físics només poden ser de préstec i d'informació bibliogràfica però l'equip de la biblioteca vol seguir programant activitats encara que sigui en línia. Per participar-hi només cal seguir les xarxes socials de la biblioteca i consultar el fulletó d'activitats.