La biblioteca municipal fa 10 anys

11/5/2021
Bigues i Riells celebrarà l’aniversari amb presentacions de llibres, el sorteig d’una tauleta per qui més conegui l’equipament i una exposició fotogràfica.
La biblioteca de Bigues i Riells, el 14 de maig, farà 10 anys i ha organitzat un ventall molt divers d’activitats per celebrar-ho.

En primer lloc, dijous 13 de maig a les 18.00 hores, es recuperarà la presentació del llibre “Cómo ayudar a los niños a leer y a escribir: propuestas para trabajar en casa y en la escuela” de la mestra de l’escola El Colomer, Mònica Gordi, a la sala infantil de la biblioteca. Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic: monicag@escolaelcolomer.cat.

El dia assenyalat, divendres 14 de maig, començarà un concurs sobre cultura general de la biblioteca, que tindrà una tauleta com a premi. Com que la biblioteca fa 10 anys hi haurà 10 preguntes sobre l’equipament i el veredicte se sabrà durant la Festa Major de Bigues. La butlleta del concurs es pot recollir a la biblioteca o bé omplir-la en línia. Hi ha temps per concursar fins el 23 de juny.

També, a partir del 14 de maig i fins el 30 de juny, es podrà visitar l’exposició fotogràfica: 2011-2021, 10 anys de biblioteca. Es tracta d’un recorregut visual pels 10 anys del servei: des de l’inici de les obres fins a l’actualitat, passant per un recull d’activitats, serveis o convidats especials.

 
 
A més, tothom que faci ús del servei de préstec a partir del 14 de maig, rebrà un obsequi.

La biblioteca també prepara activitats per celebrar el seu aniversari durant la resta de l’any. De fet, ja està confirmada la visita de Màrius Serra i de Montse Barderi a finals d’any.

En motiu del seu desè aniversari, la biblioteca publicarà la seva carta de serveis amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei. Deu anys després la voluntat de conèixer les expectatives i necessitats de les persones usuàries no s'ha perdut. El document es publicarà en forma d'enquesta a partir del mes de maig.