La biblioteca ofereix servei de préstec, servei d'assessorament bibliogràfic, servei de retorn i activitats en línia

30/10/2020
De dilluns a divendres de 15.00 a 20.00 hores l'espai obrirà per prestar aquests serveis i es recomana fer-ne ús amb cita prèvia.
Avui 30 d'octubre, han entrat en vigor les noves mesures per frenar la COVID-19 a Catalunya. Les restriccions, actualment, només permeten que les biblioteques ofereixin servei de préstec, de manera que les activitats presencials programades i els altres recursos que s'hi ofereixen habitualment queden anul·lades.

Es manté
La biblioteca de Bigues i Riells continua oferint servei d'assessorament bibliogràfic i préstec, servei retorn a través de la bústia i la versió en línia d'algunes de les activitats programades.
Per fer ús del servei de préstec es recomana demanar cita prèvia, entre les 15.00 i les 20.00 hores, trucant al 93 865 79 82 o bé a través del correu electrònic: biblioteca@biguesiriells.cat.

Se suspèn
Atesa la nova situació sanitària queda suspès el lliure accés al fons documental, les activitats culturals presencials, el servei d'ordinadors, d'impressions i de reprografia.