La Biblioteca sorteja una cistella cultural

1/7/2020
Enguany el servei s'interromprà al mes d'agost i el Consistori aconsella fer ús del préstec durant el juliol.


Més informació

Noves guies de lectura d'estiu
 

Les restriccions derivades de la crisi sanitària de la COVID-19 fan que l'Ajuntament hagi decidit tancar la biblioteca de l'1 al 30 agost. Per aquest motiu han ideat les cistella cultural. Se sortejarà un lot de cultura entre totes les persones que facin ús del servei de préstec durant el mes de juliol.

Aquesta iniciativa busca que la població aprofiti el mes que avui comença per carregar-se de cultura per tot l'estiu. Els usuaris que agafin algun document en préstec de l'1 al 30 de juliol de 2020 rebran un número. El 31 de juliol es farà el sorteig.

Qui guanyi podrà passar a recollir el premi fins al 30 de setembre a la biblioteca o bé a les oficines de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania demanant cita prèvia.

Judit Canal, regidora de Cultura, ha explicat la finalitat de la iniciativa: "Tenint en compte les circumstàncies, pensem que aquesta acció pot contribuir a motivar la població a fer ús del servei per proveir-se de cultura per passar l'estiu".

Canal també ha apuntat la voluntat de desitjar un bon estiu al municipi i les ganes de tot l'equip per tornar a oferir el servei.

 

 
Servei de préstec amb cita prèvia

L'Ajuntament recorda que actualment no es pot accedir físicament a la biblioteca. Només es pot anar a l'espai per endur-se material amb cita prèvia (de dilluns a divendres de les 10.00 a les 13.00 hores) o bé retornar-lo a qualsevol hora a la bústia de retorn que hi ha a la façana del Centre Cívic.

Per fer ús del servei de préstec cal concertar cita prèvia trucant al telèfon (938657982) o bé a través del correu electrònic (biblioteca@biguesiriells.cat).

La biblioteca no podrà atendre cap petició sense cita prèvia. Per fer la recollida de la comanda caldrà anar amb mascareta i dur una bossa de casa per endur-se el material. Quan es demani la cita cal especificar els documents que es voldran agafar en préstec. Es pot consultar el fons disponible al web aladi.diba.cat.

A més, l'equip de la biblioteca ofereix assessorament i recomanacions a través del telèfon i del correu.