La Biblioteca tanca l'estiu amb èxit de participació i enceta la tardor amb noves activitats

24/9/2019
780 persones van participar del Biblioestiu, que ha ofert una quarantena d'activitats els mesos de juliol i agost a l'equipament municipal.
S'acaba l'estiu i la biblioteca municipal fa balanç. El Biblioestiu 2019 ha atret 781 persones, que han gaudit de les 44 activitats que s'han celebrat a l'equipament municipal els mesos de juliol i d'agost.

La Biblioteca de Bigues i Riells ha rebut 2459 visites al juliol i 2106 a l'agost. El motiu de l'èxit, les activitats. Aquest estiu s'han pogut realitzar activitats de cuina, art, natura, jocs i música com de costum. A més, hi ha hagut activitats noves, com ara ioga, jocs amb les paraules, teatre i tallers d'stop motion.

Nou curs, noves activitats

Comença el curs també a la biblioteca municipal amb novetats. Hi haurà un nou club de lectura per a infants de primer a tercer de primària, el Mini Club. 
 
També es faran laboratoris de lectura portàtils i s'anirà al Parc de les Olors del Serrat a fer un perfum, en el marc del cicle "De l'hort a la Biblioteca".

Pel que fa als adults, hi haurà nova conductora del club de lectura, Rosa Solé, i una xerrada sobre intel•ligència emocional a càrrec de la biguetana Montse Sirés
A més a més, es mantindran les activitats habituals: l'story time, l'espai menut, el taller d'escriptura i el parla'm.