Big Fai Lirica, Sant Joan Jove i Fluor Party guanyen els Pressupostos Participatius de Joventutdel 2022

9/3/2022
A la 10a Assemblea Jove també es van saber els resultats dels vots dels més joves, que van triar l’Airosoft, Port Aventura i l’Escape Room al bosc.
La 10a Assemblea Jove ha decidit. Les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius de Joventut del 2022 seran les següents:

En la convocatòria de joves de més de 17 anys, el Big Fai Lirica, el Sant Joan Jove i la Fluor Party van ser les activitats més votades. Pel que fa a les inversions, la creació d’un chill out al parc de Can Badell va ser la proposta més popular.

Val a dir que les olimpíades rurals es van classificar en quarta posició i en inversions també es va valorar la instal·lació d’un futbolí a l'Espai Jove L@Cova, de manera que si quedés pressupost després d'haver realitzat les propostes guanyadores, es podrien dur a terme.

En la convocatòria de joves de 12 a 16 anys, l’Airsoft, la sortida a Port Aventura i l’Escape Room al bosc van ser les activitats més votades, a l'institut Maria de Bell-lloc.
 
 
 
 
El 25 de febrer a la tarda es van celebrar 10 anys de l’Assemblea Jove amb un acte festiu al Centre Cívic de Riells del Fai, on es van conèixer els resultats del 2022.

Quin és l'esperit dels PPJ?

La regidoria de Joventut de Bigues i Riells del Fai destina el 65% del seu pressupost per a activitats dirigides a la participació ciutadana, a través de la implicació del jovent del municipi en la decisió de les activitats que s'organitzen per a la seva franja d'edat. L'objectiu és que la mateixa gent jove proposi, decideixi i lideri les activitats que es fan pels joves i aquest any, com a novetat, que proposi i decideixi algunes petites inversions.

Enguany, es destinaran 700,00 euros a les propostes d'activitats de la primera convocatòria i 1.200,00 als de la segona. A més, la segona franja d’edat tindrà la possibilitat de demanar inversions de millora amb un cost de fins a 2.600,00 euros.
Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai