Bigues i Riells acosta les noves tecnologies a la gent gran a través de cursos gratuïts

18/3/2016
La primera sessió es dedicarà als telèfons intel·ligents.
L’Ajuntament de Bigues i Riells posa en marxa a partir del pròxim mes d’abril una sèrie de cursos sobre noves tecnologies dirigits a la gent gran del municipi. L’objectiu és oferir els coneixements bàsics a un sector de la població que sovint viu d’esquena a les noves tecnologies.

El primer curs serà un taller de formació sobre l’ús de telèfons intel·ligents. En aquest curs s’explicarà que és un mòbil intel·ligent o “smartphone”, els seus botons i connexions, la seva configuració bàsica, aplicacions que es poden descarregar, com fer-ho i per a què serveixen. També s’ensenyarà als participants com fer l’enviament de missatges per WhatsApp, correu electrònic i SMS. Durant la sessió, els participants podran fer pràctiques amb la col·laboració de joves voluntaris del municipi, que els ajudaran en la configuració del seu smartphone. Els participants rebran un certificat d’assistència.
La cita és el dijous 7 d’abril de 4 a 6 de la tarda al Casal d’Avis Bon Caliu, al Centre Cívic el Rieral. Les persones que s’hi vulguin inscriure ho poden fer de dilluns a divendres de 9 a 14 h a través de l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) o els dimarts i dijous de 16 a 19 h al Casal d’Avis Bon Caliu.

La regidoria de Noves Tecnologies ha estat la impulsora d’aquesta iniciativa, amb la col·laboració de les regidories de Comunicació, que imparteix el curs; Joventut, que ha engrescat els joves a donar suport en la realització del curs; i Benestar Social, ja que el curs està dirigit a la gent gran.