Bigues i Riells acull el Dia de les Esquadres de l'ABP de Granollers

9/4/2019
Aquest dijous 11 abril, el Teatre Auditori Polivalent serà l'escenari del reconeixement de la tasca d'una seixantena de mossos.
Bigues i Riells té l'honor d'acollir el Dia de les Esquadres de l'Àrea Bàsica Policial de Granollers. Dijous 11 d'abril, serà el primer cop que se celebrarà l'acte de manera individual per l'àrea de Granollers, ja que fins ara, el dia de les esquadres es feia conjuntament amb la regió metropolitana Nord.

El Teatre Auditori Polivalent serà l'escenari d'aquest acte institucional de reconeixement, hi haurà una seixantena de felicitats pel seu treball l'any 2018 i també alguns del 2017. Els reconeguts seran mossos, membres de les policies locals i ciutadans. A més, també s'atorgarà una medalla al jutge d'instrucció nº2 de Granollers.

El cap de l’ABP de Granollers, l’intendent Enric Garcia, i l'alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano, presidiran l'acte. A la taula presidencial també hi seran altres autoritats de l'ABP de Granollers i els alcaldes de la zona.

 
 

 

Per a l'intendent Enric Garcia, la possibilitat de celebrar l'acte en solitari els permetrà convidar més familiars i associacions i sobretot, poder explicar els motius pels quals es feliciten i es reconeixen els agents.

El Dia de les Esquadres de l'ABP de Granollers tindrà lloc aquest dijous 11 d'abril, a les 11.00 hores, al Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells, on es calcula que hi haurà un centenar de policies i autoritats acompanyats dels seus familiars.

La plaça Miquel Bosch, tancada temporalment

Per tal de garantir la seguretat i el bon desenvolupament de l'acte, la plaça Miquel Bosch estarà tancada al públic de les 23 hores del dimecres 10 d'abril fins a les 15.00 hores del dijous 11 d'abril.