Bigues i Riells en alerta pel nou front de tempestes

22/1/2020
El Consistori demana precaució al pas del riu i manté la restricció de fer activitats a l’aire lliure i al medi natural.
L'Ajuntament de Bigues i Riells informa que en les últimes hores s’han registrat caigudes d’arbres i despreniments a causa del temporal Glòria. Ara bé, el que més ha afectat la població ha estat un tall d’aigua i de corrent a Riells del Fai. De fet, actualment, els barris de Vallderrós i de la Vall Blanca encara no tenen llum.
Les classes als centres educatius es desenvolupen amb normalitat i es manté la restricció de fer activitats a l’aire lliure i al medi natural.
El Delegat de la Generalitat de Catalunya, Juli Fernàndez, ha trucat a l’alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano, per conèixer de la situació al municipi. 
 
El Consistori es manté en alerta pel nou front de tempestes que està previst que arribi a la tarda pel litoral i escombri fins al nord-est de Catalunya.
Per aquest motiu s’ha activitat la fase d’emergència del pla INUNCAT, en vista de la previsió de l’increment d’acumulació d’aigua en diferents punts. Des de l’Ajuntament de Bigues i Riells es continuarà informant de les novetats.
Serveis municipals, els cossos de seguretat i diversos voluntaris han estat de servei ahir, tota aquesta nit passada i avui per restablir la normalitat al municipi.