Bigues i Riells celebra la 8a Assemblea Jove

17/1/2020
Els Pressupostos Participatius de Joventut 2020 es decidiran el divendres 31 de gener al Teatre Auditori Polivalent.
La campanya pels Pressupostos Participatius de Joventut 2020 va començar el mes desembre. Des de llavors, els joves de Bigues i Riells poden proposar activitats amb què administrar una part del pressupost de la regidoria de Joventut del Consistori.

El 31 de gener, en la 8a Assemblea Jove, es decidiran els Pressupostos Participatius de Joventut d’enguany, a través de propostes de persones de 15 a 29 anys, i els Minipressupostos, per a joves de 12 a 14 anys, que constituiran la seva 3a edició.
 
Josep Anton Tripiana, regidor de Joventut, ha definit l'Assemblea Jove com:" l'acte més important de l'any per l'equip de la regidoria de Joventut, ja que és el moment en què el jovent del municipi ens marca el camí a seguir". 
 
Tripiana també ha destacat la importància dels Pressupostos Participatius tenint en compte que comporta i promociona la implicació de la gent jove al municipi.
 
Els joves tenen temps fins el 24 de gener per presentar les seves propostes a l'espai jove L@Cova. Les propostes més votades es realitzaran al llarg de l'any 2020.
El 2018, es van proposar 17 activitats i el 2019, n’hi va haver 19, de manera que s’espera que, enguany, la participació del jovent vagi en augment.
La regidoria de Joventut de Bigues i Riells destina més de la meitat del seu pressupost per activitats a la participació ciutadana, a través de la implicació dels joves del municipi en la decisió de les activitats que s'organitzen per a la seva franja d'edat.